Benvinguts a la web de l'Estol de Tramuntana. Clica aquÝ per anar a la pÓgina principal  

Logo fabioler

 

Logo Pescador

Contacte

Ara tambÚ al Youtube i al Facebook

 Videos

Audio

Fotografies

Premsa

Qui Som

19694 visites

 

 

 

 

Per a Cel.lebrar el nostre 20Ú Aniversari realitzÓrem una subhasta de ventalls:

EXPOSICIË-SUBHASTA DE VENTALLS

    El grup Estol de Tramuntana va organitzar una exposiciˇ-subhasta de ventalls pintats per diferents pintors, politics i persones prˇximes a n'el grup que de forma desinteressada varen contribuir a fer mÚs vistˇs aquest acte. L'exposiciˇ constÓ d'uns 110 ventalls, i fou  inaugurada el dia 23 d'Agost a les 20'00 h., a ca s'Hereu (C/ Canals, 1) de Sˇller. I ronanguÚ oberta  fins el diumenge dia 26 d'Agost a les 19'00 h., moment que comenšarÓ la subhasta silenciosa fins a les 20'00h., a partir del qual se donaren els ventalls al millor postor.

 

Decaleg de la subhasta:

1.
El preu de sortida dels ventalls Ús de 2.000 i 5.000 ptes.
2. Per poder participar de la subhasta s'han d'inscriure previament a la taula, que hi haurÓ per tal efecte els dies de la exposiciˇ.
3. A la taula li demanaran: Nom, Llinatges i Telefon; i se li assignarÓ un numero que serÓ el que fÓra servir per les seves ofertes.
4. Per demanar un numero ho podrÓ fer qualsevol dia de la exposiciˇ, fins a les 19'50 h. del dia 26 d'Agost, es a dir, fins 10 minuts abans d'acabar la subhasta.
5. La subhasta serÓ dia 26 d'Agost, comenšarÓ a les 19'00 h., i acabarÓ a les 20'00 h.
6. 15 minuts abans de la subhasta s'entregarÓ a tots els inscrits uns boligrafs especials per les seves ofertes. Totes les ofertes fetes amb altres boligrafs no serÓn valides.
7. A partir del preu de sortida es podrÓ fer l'oferta desitjada de 500 en 500 ptes. No Ús valid altres valors.
8. Des d'el moment que acabi el temps de la subhasta s'aniran retirant els ventalls, de dos en dos per ordre de numeraciˇ: del n║ 1 al n║ 50, i del n║ 50 en davant.
9. Els ventalls s'entregaran al millor postor, qui tendrÓ que abonar la quantitat en efectiu al moment. Si no Ús aixÝ passarÓ al seguent postor amb l'oferta mÚs alta.
10.
Si el ventall queda sense oferta, quedarÓ propietat del grup Estol de Tramuntana.

Nota: el grup es reserva el dret de canviar qualsevol punt si les circunstÓncies ho requereixen

MOSTRA D'ALGUNS VENTALLS

TambÚ dins el marc de les activitats del 20Ú aniversari fŔrem un bon sopar , aquÝ en teniu l'informaciˇ:

 

SOPAR ANIVERSARI

....Ara que tinc vint anys
....ara que encara tenc forša
....que no tenc l'anima morta
....i em sento bullir la sang...

    Dia 8 de setembre feim un sopar de germanor per celebrar el vint aniversari del grup Estol de Tramuntana i ens agradaria molt que hi participacis, per retrobar-nos amb tots els qui han fet possible que l'Estol de Tramuntana sigui el que Ús i recordar els bells moments que hem passat junts. El sopar serÓ al pati de la Caritat, entrada per Isabel II (carrer nou), a les 20'30 h. i el preu per persona es de 2.500 ptes. Si vols venir passa a recollir el tiquet a Cavall Verd, a Sˇller, i al Port a ca n'Antonia Mora (Sta. Catalina, 7), o al Restaurant Bon Gust abans de dia 1 de setembre. Ens faria molta ilĚlusiˇ que venguessis.

 

estoltramuntana@gmail.com   Copyright ę  [ www.cuinant.com  ]. Reservats tots els drets.
Revisat el: 30-12-2022 20:19:20.

 

 

La nostra camiseta    


estoltramuntana@gmail.com /


Copyright ę  [ www.cuinant.com  ]. Reservats tots els drets.
Revisat el: 30-12-2022 20:19:20.